|

Carevec étterem

Bolgár és magyar ízletes fogások

Üdvözöljük Önt a Carevec étteremben és teraszon!

Szeretnénk egy olyan helyet létrehozni, amiben akár helyi vagy külföldi vendég, meg fogja találni az igényeinek megfelelő hangulatot, ital és ételkülönlegességeket.

Emellett lehetőség van különböző összejövetelek lebonyolítására is, akár baráti társaságok részére kisebb létszámmal, különtermünkben vagy teraszunkon, (hétvégi grill parti) akár 150-200 fős esküvő, esetleg más nagyobb rendezvény megtartására, amit az épületben található teljesen felújított légkondicionált ill. fűthető színház teremben tudunk megrendezni.

Minden alkalommal szívesen látjuk, és reméljük, hogy a éttermünk személyzetének munkája arra fogja késztetni önöket, ismét látogassanak el hozzánk, és mást is biztassanak erre.

Rólunk

Szeretettel látjuk Önt és családját illetve baráti társaságát a teljesen felújított éttermünkben. Rendelkezésünkre áll egy teljesen elszeparált pincehelyiség, (légkondicionált, kb. 40-50 fő) egy kisebb söröző, (kb. 20-25 fő) és egy menü kiszolgálására alkalmas étterem (kb. 40-45 fő).

Ezen kívül le tudunk nagyobb rendezvényeket is bonyolítani az épületben található színházteremben, akár 150-200 fő részvételével. (esküvő, "buli", előadás).

A terem teljesen felújított, légkondicionált, fűthető, ezért bármikor igénybe vehető.

A Bolgár ételkülönlegességek betanítását egy igazi bolgár szakács végezte, így remélhetőleg eredeti ízeket talál nálunk, amit konyhafőnökünk folyamatosan ellenőriz.

Mindig arra törekszünk, hogy Önöket a legjobb tudásunkkal, és tapasztalatunkkal tudjuk kiszolgálni, hogy a későbbiekben is minket válasszanak.

A Carevec csapata